Werkvloer

Werkvloer

Een tailormade wateroplossing
 • Hogere productiviteit
 • Stabiliteit in productieproces
 • Altijd voorradig
 • Lucratief; Kwalitatief beter eindproduct

Hebt u een:

 • Productie- of arbeidsproces waarbij water gebruikt wordt.
 • Kantoor en productiefaciliteit
 • Kantooromgeving

Dan is het interessant om te bekijken wat water voor u kan betekenen. 

In elke situatie kunnen we onderscheid maken tussen 'gebruikswater', dit is water voor consumptief gebruik en 'verbruikswater', water wat u operationeel of facilitair gebruikt, zoals wassen, schoonmaken of bij/in uw arbeidsproces. Meer informatie over gebruikswater treft u aan onder het item kantoor.

Ook op de werkvloer streeft Pure Water naar een optimaal waterklimaat

Voor operationeel gebruik is het mogelijk om uw water te ontharden en vervolgens verder door te zuiveren door middel van UV Filtratie / Sterilisatie of zuiveren op basis van Ultrafiltratie of Omgekeerde Osmose, zodat u een perfecte 'grondstof' hebt voor uw productie- of arbeidsproces.

Voor alle situaties en behoeften kunnen wij een tailormade oplossing aanreiken. Via contact kunt u uw vrijblijvend laten voorlichten over de mogelijkheden.

 • Water in operationeel gebruik


  Zeker als in uw onderneming water een belangrijke rol speelt bij de productie of de kwaliteit van uw producten, kan onthard, gezuiverd water en filters voor het nog verder door zuiveren van water een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfsresultaat.

  Maakt u gebruik van water als ingrediënt in uw producten, dan verbetert de kwaliteit van uw product door de toepassing van gezuiverd water. Tevens geeft het invulling aan de trend dat 'zuiver en natuurlijk' een bewuste keuze is van veel consumenten. Dit sluit naadloos aan op de filosofie van bedrijven om verantwoord en bewust te ondernemen.

  Voorbeelden van 'watertoepassingsgebieden' binnen diverse ondernemingen


  Horecagelegenheid?

  Uw bestek en glaswerk netjes gepouleerd? En wat te denken over het gebruik van onthard water in uw stoomreiniger; dit scheelt niet alleen in schoonmaakproduct en de levensduur van uw dure apparatuur, maar ook in de tijd die u gebruikt voor het schoonmaken en schoonhouden van alle middelen waarmee u werkt. Wilt u voortaan de lekkerste koffie of thee of puur en zuiver “tapwater” schenken, dan treft u bij het item Horeca daar meer informatie aan.

  Zijn bloemen en planten, of het kweken ervan, uw werkterrein?

  Hier kunt u ook Pure Water toepassen. Planten floreren beter doordat er geen kalk of andere belastende stoffen aanwezig zijn die het groeiproces verstoren. Met name bij het kweken van cactussen en andere kwetsbare plantensoorten is het gebruik van schoon en zuiver water meteen van invloed op uw bedrijfsresultaat.

  Fokken van dieren, houden van vissen?

  Werkt u met dieren; weet dan, dat wat bij zuiver water en de mens geldt, ook op dieren van toepassing is. Het is bijvoorbeeld bewezen dat het gebruik van zuiver water bij het fokken van dieren leidt tot een lager sterftecijfer. Het is bewezen dat bijvoorbeeld bij kippenfokkerijen de sterfte van de kuikens zeer sterk gereduceerd wordt wat weer resulteert in een verbetering van uw bedrijfsresultaat. 
  Hebt u als hobby of specialisme het houden van vissen; ook hier is gezuiverd water de meest perfecte basis voor het scheppen van een optimale leefomgeving in het aquarium. Pure Water heeft al een aantal Koi kwekers aan het klantenbestand mogen toevoegen. 

  Glazenwasser als beroep?

  Water waar de belasting helemaal uit is, is de beste glasreiniger die er bestaat! Door osmose water zijn u en uw klanten verzekerd van een streeploos resultaat. En daarbij zijn agressieve reinigingsmiddelen niet of nog maar in mindere mate nodig bij het schoonmaken van de ramen om toch zeer goed resultaat te krijgen.

  Productiefaciliteit waar machines regelmatig schoongemaakt worden?

  Besef dan dat het werken met ontkalkt en gezuiverd water niet alleen scheelt in schoonmaakproducten, maar zeer zeker ook in de tijd die u gebruikt om alle systemen te reinigen. Vaak zijn agressieve reinigingsmiddelen niet of in mindere mate nodig bij het schoonmaken met zuiver water om toch een zeer goed resultaat te krijgen.

  Verkoopt u thee of koffie apparaten?

  Om een lekker, aromatisch kopje koffie te kunnen zetten, is niet alleen goede koffie en een geschikt koffiezetapparaat nodig, maar ook het juiste water!
  Kraanwater bevat nog steeds een heleboel ongewenste stoffen zoals; lood, metaaldeeltjes, koper en kalk. Deze stoffen hebben niet alleen invloed op de levensduur van uw koffieautomaat, maar ook de smaak van uw koffie en thee wordt beïnvloed. Een waterfilterunit zorgt ervoor dat geur- en smaak verstorende stoffen voor een belangrijk deel uit het kraanwater worden gefilterd. Zo krijgt u neutraal smakend water, waarin het aroma van koffie zich optimaal kan ontwikkelen. Het systeem wordt minder belast door kalk en metalen, waardoor uw klanten nog langer kunnen genieten van uw koffiezetapparaat!

  Als laatste project hebben wij de skibaan in Huizen aan ons klantenbestand toegevoegd.

  Door de techniek van grondwaterzuivering / ontijzering kunnen wij de diverse skibanen vochtig houden met gezuiverd water, zonder aanslag van roest en ijzerdelen.

  De mogelijkheden zijn legio en te veel om gedetailleerd te behandelen. Interesse in of vragen neem dan contact met ons op. Zodat we samen kunnen kijken of in uw onderneming het lucratief kan zijn om aandacht te schenken aan uw 'waterklimaat'.