Referenties

Vertel de verbeterpunten, maar ook als u tevreden bent!

Referenties

Bij Pure Water zijn we blij met onze klanten. Bij heel veel klanten komen we al tientallen jaren over de vloer. We horen het graag als iets beter kan, maar uiteraard ook als je tevreden bent. 

Ook enthousiast over onze dienstverlening en producten? Stuur een mail via contact en wij zorgen ervoor dat het geplaatst wordt. Als dank hebben wij dan ook een leuke attentie! 

 • Referenties - Thuis
  • Tevreden klant uit Hellevloetsluis

   Bij dezen laat ik je weten dat alles goed werkt en ik erg tevreden ben.
   De zeeppomp uitsparing kon worden gebruikt voor het tapkraantje en daar was ik heel blij mee. Het is allemaal netjes geplaatst. Ik had nog wat vragen over de hoeveelheid water die in eerste instantie eruit kwam en buitendienstmedewerker Ed heeft daar goed telefonisch advies in gegeven.
   Ik ben blij met het systeem en ook met de mooie kraan die ik heb gekocht (luxere uitvoering, hendel naar voren draaiend). Het water is bijzonder smakelijk en ik voel me al een beetje gezonder :-)
   Jullie hebben een tevreden klant en ik zal het zuiver water systeem zeker aanbevelen in mijn sociale netwerk!

  • Tevreden klant uit Stadskanaal

   Jaren geleden is het waterzuiveringssysteem bij ons geïnstalleerd.
   Het water is zacht voor de huid en zuiver voor het eten en drinken. Ieder jaar komt men voor een servicebeurt, waarbij we nieuwe filters en gezuiverde tank krijgen. Wij zijn hier bijzonder tevreden over en hopen er nog lang gebruik van te maken.

   Een dankbare klant uit Stadskanaal.

  • Marion van Brussel - Wezep

   In Wezep wordt u ontvangen door Natuurgeneeskundig Therapeut en Docent MARION VAN BRUSSEL.
   U bent in goede handen want Marion van Brussel is als therapeut al meer dan 20 jaar actief en docent voetreflexoloog vanaf 2005.
   In haar praktijk zal Marion aandachtig naar u luisteren en heeft zij een heleboel “gereedschappen” in haar gereedschapkistje zoals: Voetreflexologie, Reiki, Chinese Reflexologie, Manuele Lymfedrainage, Triggerpoint, Kinesiologie, Psychotherapie en de MIR-Methode. Daarnaast zal zij wanneer het nodig is u adviseren over de te gebruiken voedingssupplementen van Pure Life waar zij al vanaf 1992 mee werkt in haar praktijk. 

   Reactie:  Ik heb praktijk aan huis en gebruik het water zowel privé als in mijn praktijk. Ik ben al jaren klant en zeer tevreden over de waterzuiveringssystemen van Pure Water. Ook adviseer ik de systemen aan de mensen die mijn praktijk bezoeken.

  • Referentie Schippers en hun gezinnen

   Onder Scheepvaart staan mooie referenties van schippers en hun gezinnen.

   Velen hebben naast de apparatuur op hun schip ook een waterzuiveringssysteem en/of ontharding thuis. 

 • Referenties - Kantoor
  • Visser & Visser Accountants belastingadviseurs

   Visser & Visser maakt op al haar vestigingen gebruik van het Pure Water Hot & Cold waterzuiveringssysteem. Water heeft als voorname bijwerking dat het verfrist. En dat is een eigenschap die de medewerkers van Visser & Visser goed kunnen gebruiken. Wij kijken met een frisse blik naar de cijfers van ondernemers en geven hen advies over wat ze anders en beter kunnen doen.
   Visser & Visser staat ondernemers terzijde op het gebied van accountancy, audit, belastingadvies, salaris & advies, pensioenen en interim dienstverlening en werkt met ruim 200 medewerkers vanuit 7 vestigingen in Apeldoorn, Barendrecht, Barneveld, Dordrecht, Gouda, Middelharnis en Oud-Beijerland.

   Reactie:
   Zowel op de diverse kantoren en privé adressen zijn wij al jaren naar volle tevredenheid klant van Pure Water!

 • Referenties - Scheepvaart
  • Concentus Shipping AG - Pieter Boontjes

   'Wij zijn tevreden over het hele concept'
   Peter Boontjes is CEO van Concentus Shipping AG, gevestigd in Baar. Deze rederij is gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare mineralen en chemicaliën met vijf binnenvaarttankers die varen door Nederland, België, Duitsland en Zwitserland.
   Gezien de lading die wordt vervoerd en gezien de inslag van Concentus Shipping om goed voor het personeel te zorgen, besloot Peter enkele jaren geleden om in één van de schepen een WKU te laten installeren. “We gaan niet over één nacht ijs en wilden eerst onderzoeken of de beloftes rond de bescherming tegen legionella en de smaak van het water werden waargemaakt. Dat bleek het geval waarna we de hele vloot ervan hebben voorzien. Dat moest in een korte tijd, maar Pure Water Shipping heeft die klus goed en op tijd geklaard.”

   “We zijn nu een paar jaar verder, het onderhoud en de uitgifte van de certificaten verloopt gewoon prima, eigenlijk zijn we over het hele verhaal tevreden. Daaruit blijkt dat de keuze voor Pure Water Shipping de juiste is geweest. Inmiddels hebben we één van onze tankers verkocht, leuk om te vertellen is dat de nieuwe eigenaar ook heel tevreden is over de WKU. Sinds begin 2023 is dit schip vervangen door MTS Sophia. Deze is tevens uitgerust met de Watermaker. Achtergrond is dat dit schip vaart in laag water en daarom zo min mogelijk diepgang moet hebben. Een grote watervoorraad meenemen is dan geen optie, de Watermaker wel. Nog dit jaar komt ons nieuwe schip MTS Vincitus in de vaart waarvoor hetzelfde geldt.”

  • MS Sincero - Adriaan Pul

   'Zo'n WKU moet ik gewoon hebben'
   Het verhaal van Adriaan en Ingrid Pul is best bijzonder. Zes jaar geleden voeren ze nog met hun toenmalige MS Sincero waar voor het eerst een WKU installatie werd geïnstalleerd. “Je doet het vooral om de zekerheid van gezond water aan boord te hebben, voor onze kinderen en voor onszelf”, zei Adriaan er toen over. Enige tijd later werd het schip verkocht en vervangen door een nieuw schip waarin ook een WKU werd geïnstalleerd. Dit schip is te zien in de bedrijfsfilm RTL Z How it’s done (zie link op de site) waarin Jan Bruntink het hele proces uitlegt, terwijl Adriaan vanachter de lessenaar het schip bestuurt. Ook dit schip is verkocht en vervangen door de huidige MS Sincero. Zit daar weer een WKU in? Adriaan: “Ik moet dat gewoon hebben. Als systeem werkt het goed en het behoort hier inmiddels tot de eerste levensbehoeften. De kinderen zijn dol op de smaak, zeker de één na oudste. Als ze ander water moet drinken wordt ze gewoon boos. Het onderhoud is één keer per jaar, ik combineer dat met de jaarlijkse onderhoudsweek. De mannen van Pure Water Shipping komen aan boord en doen wat ze moeten doen, wij hoeven daarvoor dus niet stil te liggen. Zij combineren dat met onze watersystemen thuis, want ook daar kunnen we niet zonder. Zelf vind ik het, net als de kinderen, belangrijk voor de smaak. Voor Ingrid is het lage kalkgehalte het grote voordeel. Zij maakt de boel schoon en dat scheelt haar veel tijd. Verder vind ik het een fijn bedrijf waar je zaken doet met leuke mensen, ook niet onbelangrijk.

  • MS Amare - Jasper Verburg

   'Pure Water Shipping is oplossingsgericht'
   Pure Water Shipping met tappunten waardoor je overal veilig en lekker water hebt. Door het belastingvoordeel viel de investering mee. Alleen al het feit dat we in ons nieuwe schip ook weer een WKU hebben, zegt genoeg over onze tevredenheid over het systeem. Het eerste wat er na de handtekening bij de notaris gebeurde, is dit regelen. Geen twijfel over mogelijk. Een jaar later hebben we het uitgebreid met de Watermaker. Geen goedkoop systeem, maar door een uitbreiding van ons vaargebied, o.a. naar verre bestemmingen over de Donau, was ik een beetje huiverig voor de kwaliteit van het te bunkeren drinkwater. De Watermaker geeft je minder zorgen en een hoop zekerheid. Het jaarlijks onderhoud doen we in combinatie met andere klussen die er moeten gebeuren. Ze zijn bij Pure Water Shipping flexibel in afspraken maken en leuk in de omgang. Er is nooit gedoe en ze zijn altijd oplossingsgericht. Bovendien zijn ze gezellig en stralen ze uit plezier te hebben in hun werk. Ze doen hun uiterste best en behoren bij ons tot de grootste favorieten om mee samen te werken.”

  • Dutch Cargo Shipping BV - Arjan Verburg

   'Op ons huisadres komt ook zo'n systeem' 
   'Het komt door een stukje dat ik las over een collega in De Stroming Courant. Het viel ons op dat het water bij ons aan boord van het MS HYADE soms wat komisch smaakte, vooral in de zomer. Vandaar dat ik Pure Water heb uitgenodigd voor een controle toen we vorige zomer voor reparatie aan de werf lagen. De monsters waren verontrustend, dus we hebben vrijwel direct besloten het systeem aan te schaffen. Daarna zijn twee buitendienst medewerkers van Pure Water meegevaren en hebben in een dag het systeem geïnstalleerd. Ze hadden alles op de zaak al voorbereid, het systeem was plug & play voor ons schip. Ze werken snel, secuur en denken goed mee over de inbouw. Ons schip is nu uitgerust met een waterontharder waar vooral mijn vrouw dik tevreden over is; geen kalkresten meer en veel minder aanslag, osmose en waterfilters. Het water smaakt nu als een soort Spa Blauw, in de keuken hebben we het gecombineerd met een koeler. Wij zijn zo tevreden dat er op ons huisadres ook een systeem komt. Ik kan het echt iedereen aanraden; Pure Water is een leuke club mensen met een no-nonsense mentaliteit en het is ook nog eens goed betaalbaar, zij hebben er een tevreden klant bij en wij een legionellavrije waterhuishouding.'

  • MTS Korundis - Jan Rippen

   'Ik schrok van de bruine troep die uit de leidingen kwam' 
   'Je weet dat je op een schip een hogere kans loopt op legionella met leidingen die door de machinekamer lopen en tappunten die weinig gebruikt worden. De regels worden strenger en daar komt bij dat mijn schoonmoeder en mijn vriendin er, meer dan ik, gevoelig voor zijn. In het voorjaar van 2017 hebben we er een nieuwe motor ingelegd en dat gecombineerd met een nieuwe drinkwaterinstallatie van Pure Water. Mijn schoonouders zijn kennissen van Marjan Peters, dus de keuze was snel gemaakt. Ik ben wel geschrokken van de bruine troep die uit de leidingen kwam bij het doorspoelen, zo zie je maar dat het toch nodig was. De installatie ging tussen de werkzaamheden van het hermotoriseren door en verliep feilloos. In de keuken hebben we ook een osmose voorziening met een koeler. Dat laatste hebben we ook voor gerealiseerd voor de matroos. Sindsdien smaakt het water hetzelfde als uit flesjes. Door de ontharder hebben we geen kalkaanslag meer in de apparatuur. Het systeem werkt goed, af en toe een filtertje vervangen en dat is het.'

  • ​MS Jordy-M - Kees Mutsaers

   'Ik heb sindsdien geen frisdrank meer gekocht' 
   'Ik was al langer bezig met het drinkwater op ons containerschip. Een paar keer uitgesteld, maar toen toch maar een monster laten nemen en dat was niet best; te veel legionella. Via collega’s gehoord over Pure Water en gelijk gebeld met Jan met de vraag; hoe gaan we dit aanpakken? Het systeem dat we hadden op ons schip was bij de bouw low-budget opgezet en niet capabel voor zijn taak. Toen we in september aan wal lagen voor reparatie heeft Pure Water een compleet nieuw systeem geïnstalleerd, inclusief nieuwe tappunten en osmose-apparatuur. Dat ging top, niks aan de hand! Ik ben blij dat ik het gedaan heb; iedereen heeft het over de smaak van Spa Blauw en het is nog waar ook. Ik heb sindsdien geen frisdrank meer gekocht! Ook het personeel is er enthousiast over. Bij Pure Water staat service hoog in het vaandel, heb ik al gemerkt toen er een lamp kapotging. Kijk, je hebt de verantwoordelijkheid over je personeel, dat hoort gewoon bij de professionalisering in de binnenvaart. Dat hebben we nu goed voor elkaar met veilig en lekker drinkwater.'

  • MS Alblasserwaard - Jacco en Berthina Broekhuizen

   'Enthousiast gemaakt door andere schippers'
   We zijn tevreden over de installatie en genieten nu al van het heerlijke water. 

   'Het gaat toch om de veiligheid van je personeel en onszelf'
   'Bij ons is het eigenlijk gekomen via Adriaan Pul van MS Sincero. Dat is een maatje van me, hij is al langer klant bij Pure Water. Wij waren op bezoek bij hem en zijn vrouw Ingrid. Mijn vrouw drinkt nogal veel water en vanaf het moment dat zij daar water had gedronken is het snel gegaan. Er werden monsters genomen uit onze installatie en daar zat veel meer legionella in dan ik dacht. Achterop was onze installatie al toe aan vervanging, voorop nog niet. Toch hebben we besloten de gehele installatie, dus ook voorop, te vervangen. Het gaat toch om de veiligheid van je personeel, onze logees en onszelf. Nou, de installatie werkt super, geen enkele storing gehad in het halfjaar dat we ‘m hebben. Zelfs de belofte van een gladdere huid als je onder de douche staat klopt, komt door de waterontharder. Dat er meer druk is, is ook erg prettig. Van de beloofde subsidie hebben we dankbaar gebruik gemaakt. Het eerste onderhoud moeten we nog krijgen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.'

  • ​B&B Eben Haëzer - John Licher

   De 1ste "Legionela veilige" Bed & Breakfast op het water is daar... 
   Ik sta erop dat het water aan boord van mijn B&B altijd van de hoogste kwaliteit en veilig is.
   Met het concept "Legionella veilige omgeving aan boord van een schip" heb ik dit gerealiseerd. Voor mijn gasten en gezin is veiligheid het allerbelangrijkste.

  • MS Vitador - Werner de Waegeneere

   'We zijn het 1ste Belgische schip dat ook volledig legionella veilig is!' 
   'Daar zijn we trots op en het geeft ons een veilig gevoel.
   Wij zijn enthousiast over Pure Water en uiteraard over het systeem. En zullen er zeker meerdere schepen uit België volgen. We zijn zeer tevreden over de wijze waarop ze hun werk doen.'
   Intussen zijn ook andere Belgische schepen geïnstalleerd. Onder ander de MS Vita Dura, MS Wilina, MS Avalona, MS Loma, MS Jaguar, MS Venezia, MS Rasta en MTS Zambezi.

  • MS Sento - Erik de Vroome

   'Je proeft het ook, het water is frisser' 
   'Pure Water deed al wat onderhoud, zo hadden wij er een ontkalker aangeschaft. Ondanks dat we het goed in de gaten hielden, bleek bij een watermonster dat er toch legionella in de tank zat. Jan heeft de leidingen toen doorgespoeld, maar zowel voor de Arbo als voor onze gezondheid hebben we besloten alles goed aan te pakken en zijn we overgestapt op de WKU van Pure Water. Het is begin januari geplaatst en we zijn er positief over. Er zit een programmaatje bij dat je eraan herinnert wanneer je filters moet vervangen, dat is handig. Verder hebben we wat meer druk en je proeft het ook, het water is frisser. Voor ons is het een zorg minder, we zijn dus positief over het systeem en over Pure Water.'

  • MS Gersom - Arjan Guiljam

   'We zitten hier met jonge kinderen aan boord' 
   'We hadden al een kraantje van Pure Water op het aanrecht, maar verder zat er helemaal niets tussen. Wij zitten hier met jonge kinderen aan boord, dus toen Jan ons de WKU adviseerde voor de veiligheid, hebben we dat gelijk gedaan. Dat is nu zo’n drie jaar geleden. Het enige wat we moeten doen is de filters vervangen, het is makkelijk dat je het aan de filters zelf kan zien. Sinds we de tank goed schoongespoeld hebben, hoeft dat wat minder. Eén keer per jaar komt Jan langs voor het onderhoud. Dat kost een klein uurtje en dan is het weer in orde. Wat ook fijn is, is dat je zelf de waterdruk kan afstellen, wij houden op 3 bar, dan werkt het ‘t beste. Tot nu toe (even afkloppen) hebben we geen problemen gehad, het systeem doet precies wat je ervan mag verwachten.'

  • MS Yemaya - Hendrik Schuitemaker

   'Het gevaar van legionella konden we eerst niet goed bijhouden, nu wel' 
   'Wij hadden al ontkalkers aan boord van Pure Water en toen hebben we eigenlijk in samenspraak met mijn neef Erik de Vroome van MS Sento besloten om voorop het schip ook over te gaan op het systeem. Daar stond een lekke hydrofoor, die is nu vervangen door de pomp van de WKU. Het gevaar van legionella konden we eerst niet goed bijhouden, nu wel. Terwijl we met elkaar praten is een monteur van Pure Water de leidingen aan het spoelen, hij neemt een monster mee voor onderzoek omdat het systeem een paar weken heeft gedraaid. Het betekent dat we er aantoonbaar alles aan doen om het water gezond te houden. Straks krijgen we het certificaat en een programma waarmee we alles zelf kunnen bijhouden qua filters. We hebben trouwens ook hun osmosesysteem erbij, dan ben je verzekerd van zacht en supergezond drinkwater. Jan is een vakman en altijd goed bereikbaar. Kortom, ik ben tevreden.'

  • Peters Cement Overslag - Gert-Jan van den Wassenberg

   'Onvoorstelbaar dat er vroeger nauwelijks naar om werd gekeken' 
   'Net als bij een zustermaatschappij – wij bevinden ons op hetzelfde terrein – zaten wij ook met het probleem van legionella in ons water. Dat blijft een moeilijk te bestrijden probleem met de leidingen die door de machinekamer lopen. Jan was al actief bezig bij een andere rederij en zo zijn wij met hem in gesprek gekomen. We passen het Pure Watersysteem nu toe op al onze vijf pompboten en na wat kleine aanloopproblemen – die snel waren opgelost – werkt het uitstekend. We krijgen geautomatiseerd herinneringen over wat we zelf aan onderhoud moeten doen, één keer per jaar onderhouden zij het systeem en nemen dan gelijk een watermonster. Elke maand krijgen we een herinnering dat we het zoutniveau op peil moeten brengen. Als er dan eens iets is, dan staat er gelijk iemand voor de deur. Ze komen bij Pure Water hun woord na en die service waarderen we. We wonen tenslotte niet op de overslagschepen.
   Wel koken en douchen we er, drinken van het water en draaien af en toe een was. Je kunt je eigenlijk niet meer voorstellen dat er vroeger nauwelijks naar om werd gekeken in onze branche. Dan is het nu heel wat beter, het gaat om de veiligheid en gezondheid van het personeel en dat is nu goed geregeld.'

  • MS Sincero - Adriaan Pul

   'Je hoeft maar een kik te geven, of Jan staat aan boord om het op te lossen' 
   'Wij zijn in contact gekomen met Pure Water vanwege een watermaker. Die is nog in ontwikkeling, maar wij werken er al mee. Zeker als je met water van buitenboord werkt, moet je een goed en veilig systeem hebben, zo zijn wij aan de WKU gekomen. Dat is zo’n maand of drie geleden gebeurd. Je doet het vooral om de zekerheid te hebben dat je gezond water aan boord hebt, voor onze kinderen en voor onszelf. Tot nu toe heb ik nog maar één keer het voorfilter hoeven vervangen, dat is een klusje van vijf minuten. Al met al is het een mooi systeem. Theoretisch zouden we geen water meer hoeven bunkeren, de watermaker heeft een capaciteit van 3 kuub in 24 uur. Wat ik heel positief vindt is, is de service. Laatst hadden we een probleempje met die watermaker. Je hoeft maar een kik te geven, of Jan staat aan boord om het snel op te lossen.'

  • MS Pecaro - Carlo van der Pol

   'Het water smaakt als een soort Spa Blauw' 
   'Ons vrachtschip hebben we in 2010 laten bouwen, mijn vrouw Petra en ik zijn eigenaar. In het kader van Plan Safe voor de veiligheid aan boord kwam ook de watervoorziening ter sprake. We hadden wel een filtersysteem, uv-lampen en waterontharder, maar waren niet tevreden over het resultaat. Mijn neef, Erik de Vroome van MS Sento, wees ons op Pure Water en op het feit dat zij gelijk een monster kunnen nemen. Het werd goed uitgelegd, daarom zijn we overgegaan op het WKU-systeem. Met vier tappunten:
   in het stuurhuis, de kapiteinswoning, stuurmanwoning en op het voorschip. Sindsdien smaakt het water als een soort Spa Blauw. We hebben het pas een paar weken, maar het bevalt goed. Het aparte programmaatje voor het eigen onderhoud, één keer per jaar onderhoud door Pure Water en het certificaat waardoor het aantoonbaar is dat het goed zit. D installatie is netjes gedaan tijdens de periode dat we in Wansum hadden aangelegd – wij varen in pendeldienst via Nijmegen naar Rotterdam.
   De garantie is ook goed. Een UV-lamp die binnen een jaar kapot gaat, wordt kosteloos vervangen. Hoort bij de service vinden ze, kijk, zo hoort het. Wij zijn er blij mee, want het water aan boord moet gewoon goed zijn. Voor onszelf, onze kinderen en voor het personeel.'

  • MS Anna Koosje - Frank van de Sande

   'Het systeem past binnen ons streven naar milieuvriendelijkheid' 
   'MS Anna Koosje is een monumentaal varend woonschip dat mijn vrouw Plonia en ik in 2015 hebben gekocht. Het is een voormalig vrachtschip, voorheen De Hoop. Wij hebben bij aanschaf de unieke naam Anna Koosje gehandhaafd. Aan de binnenzijde is het schip volledig gemoderniseerd en aangepast qua milieuvriendelijkheid, met behoud van de oude sfeer. Via-via kenden wij de mensen van Pure Water en hun systeem past binnen ons streven naar milieuvriendelijkheid é kwaliteit. Wij hebben nu een dubbel systeem; zo veel mogelijk gefilterd buitenwater voor de wasmachine en het toilet, en een WKU voor de douche en het drinkwater. Het heeft wat voeten in aarde gehad om de systemen in te bouwen, we hadden bijvoorbeeld nog oude leidingen, maar dankzij de medewerking en service van Pure Water konden we het in één keer goed aanpakken. Het voordeel is dat we nog maar weinig drinkwater gebruiken, dat scheelt immens veel. W kunnen wel twee maanden met onze beperkte voorraad doen. Daarnaast hebben we een continue hoge waterdruk, dat is heel comfortabel. Wij zien het als een win-winsituatie.
   Eén keer per jaar verzorgt Pure Water het onderhoud, voor de rest kan ik het op basis van het beheerssysteem en in overleg met Pure Water zelf, en hebben we nul trammelant met het systeem. Samen met zonnepanelen op het dak zijn we behoorlijk selfsupporting en dat is precies onze bedoeling.'

  • MS Oase - Wichard van Huizen

   'De jongens hier zijn er lyrisch over' 
   'Ook wij hadden last van legionella. Spoelen hielp niet. Gedurende enige maanden voegden wij Hadex toe in de tank van het drinkwater, maar dit gaf een vieze smaak. Mijn vader wees me op een advertentie in de krant en daardoor hebben we contact opgenomen met Pure Water. In korte tijd kregen we ze aan boord. Zij vertelden dat het probleem niet in de tanks, maar in de leidingen zat. We zijn overgegaan op hun systeem, ze zijn meegevaren voor de installatie, sindsdien is het drinkwater perfect en de bijsmaak direct weg. Het gebeurde in mijn afwezigheid, ze belden me dat het water nu smaakt als Spa Blauw. Ik geloofde er niks van, maar het is waar. Zojuist heeft Pure Water er nog een koeler bijgeplaatst voor in de stuurhut, dat is helemaal lekker. Ik had wel een klacht over de installatie beneden, maar die is keurig opgelost. Ze werken netjes en de jongens hier zijn er lyrisch over. Het resultaat van de drinkwatermonsters zijn binnen een week bekend, dat was ik ook niet gewend.
   Het beheersysteem en de uitleg zijn goed: de kranen die vaak worden gebruikt zijn geen probleem, maar de kranen die weinig worden gebruikt moet je in de gaten houden; daar word je nu automatisch op gewezen. Een ander ding is dat we geen kalkaanslag meer hebben, maar ik ben toch vooral blij dat we legionellavrij zijn en dat nog kunnen aantonen ook. Ik ben supertevreden!'

  • Mosselkwekkerij Steketee

   Op diverse schepen van de familie Steketee, maar ook thuis hebben wij een waterzuiveringssysteem geïnstalleerd.
   Wij zijn met de hele familie al jaren een tevreden klant van Pure Water.
   Inmiddels is een 1ste schip ook ingericht met de Waterkwaliteitsunit van Pure Water, voor een legionella veilige situatie aan boord. Dit schip gaat voorjaar 2016 in de vaart. 

 • Referenties - Horeca
  • Restaurant Portfolio - Den Haag

   'Restaurant Portfolio wordt een plek waar wij al onze ervaringen en visie tot uiting kunnen laten komen. Met ons jonge en gedreven team zetten wij een spannende gastronomische ervaring neer die zich continu ontwikkelt en vernieuwt, maar altijd trouw blijvend aan onze culinaire visie. Eten, drinken en service op zeer hoog niveau maar in een laagdrempelige en ontspannen sfeer. Bij Portfolio serveren we één vast menu, waarbij groenten en vis een hoofdrol zullen spelen en waar zoveel mogelijk met seizoensgebonden en biologische producten wordt gekookt. Qua wijnen zullen we veelal met natuurlijke en zuivere wijnen gaan werken, dit sluit heel goed aan bij de kookstijl van Kasper.'
   Kasper Verlinden en Remco van Antwerpen vormen een sterk duo. Ze hebben beide meer dan 18 jaar horeca-ervaring waarvan 10 jaar bij dezelfde werkgevers.

   Ook op het gebied van water willen zij alleen de beste kwaliteit schenken. Gezuiverd en gekoeld plat en bruisend tapwater. De beste kwaliteit die verkrijgbaar is. 

  • Kasteel de Berckt - Baarlo

   Wat is er mooier dan met een grote groep het hele landgoed te gebruiken. Schep uw eigen wereld bij Kasteel de Berckt. Kasteel met landgoed in Noord-Limburg. Uitermate geschikt voor grote groepen en evenementen.

   Bij Kasteel de Berckt wordt nu gekoeld plat en bruisend gefilterd water geschonken. Op vier plaatsen binnen het complex wordt er vanuit een tapzuil op de bar getapt. Ook is de koffiecorner uitgerust met gefilterd en gemineraliseerd water. 

  • Bistro T-bone in Enter

   Culinair genieten op z'n Twents!  Alleen het beste is goed genoeg voor onze gasten.
   Wij hopen u in Enter te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. We zijn altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

   Bistro T-bone was de eerste gelegenheid die het beste en zuiverste water voor hun gasten schenkt! Dat gebeurd met een waterzuiverings-tapinstallatie van Pure Water®.

  • Cafe-atelier Lucas in Utrecht

   Genieten van een bijzondere kop thee of koffie...
   Café-atelier Lucas is nieuw in Utrecht! Naast goede koffie hebben ze ook verschillende soorten pure thee. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren, gebruiken ze voor het basisingrediënt water, de meest zuivere vorm; een waterzuiveringssysteem van Pure Water. En dat proef je!

   Zuiver water versterkt de smaakpapillen, waardoor geserveerde dranken nog beter smaken. Ook serveren zij de koffie en thee op de juiste temperatuur.

  • Sharp Sharp in Rotterdam

   Ze maken en verkopen glutenvrije taartjes of koekjes zonder geraffineerde suikers, gluten of zuivelproducten. De producten zijn geheel plantaardig en van biologische ingrediënten. Water is een basisingrediënt dat essentieel is voor de smaak van de treats (taartjes). Daarin hebben ze gekozen voor de meest zuivere vorm; een waterzuiveringssysteem van Pure Water. En dat proef je! 

   In hun shop schenken ze naast een heerlijk glas water ook de koffie en thee op basis van gezuiverd water. Zuiver water versterkt de smaakpapillen, waardoor geserveerde dranken nog beter smaken. 

  • De Swarte Ruijter in Holten

   Op één van de mooiste plekjes van de Sallandse Heuvelrug ligt ons restaurant/hotel De Swarte Ruijter. We hebben maar één ambitie: het onze gasten optimaal naar de zin te maken!
   Binnen kunt u eten in het sfeervolle restaurant, bij mooi weer is het puur genieten op het schitterend gelegen terras. De kwaliteit is gegarandeerd top: ons restaurant is bekroond met een Michelin-ster. Voeg daar de attente bediening bij en u heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijk diner of perfect verzorgde lunch.

   De Swarte Ruijter schenkt het beste en zuiverste water voor hun gasten! Dat gebeurd met een waterzuiverings-tapinstallatie van Pure Water®. Ook de ijsblokjes machine is hierop aangesloten. 

  • Hampshire Hotel 't Hof van Gelre Lochem

   DRIE GENERATIES HOF VAN GELRE!
   Pension Aurora; in 1942 verrijst op deze plek dit pension. Na de Tweede Wereldoorlog wordt het verkocht aan de uit Oostenrijk afkomstige Paul Finster. Dat Paul Finster jr. eind jaren zestig het hotel van zijn vader zou overnemen, stond eigenlijk al lang vast. Samen met zijn vrouw Mieke runt hij later het bedrijf. In de jaren zeventig hadden zij de tijd mee, het toerisme kwam echt op gang. Mensen gingen op vakantie in eigen land en kwamen echt een week of langer in het hotel logeren.
   De huidige eigenaar Rob Finster runt vanaf 1999 Hotel 't Hof van Gelre en is de derde generatie. Sinds 2011 is Arne Heitmeijer tot de directie toegetreden.

   't Hof van Gelre schenkt het beste en zuiverste water voor hun gasten, zowel in het restaurant als in de zalen voor bijeenkomsten! Dat gebeurd met een waterzuiverings-tapinstallatie van Pure Water®. 

 • Referenties - Recreatief
  • Aan de Vinkeveense plassen...

   Deze familie zuivert het water in de Vinkeveense plassen veilig door voor eigen gebruik. Wij ontvingen de volgende reactie van een klant nadat er een storing was:

   "We zijn Superblij dat het Pure Water in ons systeem weer prima werkt zoals we gewend waren.

   Het was heel lastig voor jullie om de oorzaak van de storing te vinden en alles is uit de kast gehaald door jullie, onze hartelijke dank daarvoor. We gaan het oplossen hoorde ik jou steeds zeggen en daar had ik het volste vertrouwen in en afgelopen zaterdag kwam je zelfs naar Vinkeveen met morele steun, heel gezellig en Hoera en Geweldig want het is gelukt het systeem werkt weer prima.

   De nieuwe pomp is zo geruisloos dat we dachten! het zal toch nog wel werken (grapje) en snel de kraan open gezet en ja hoor, alles werkt zoals het moet.

   Ik wil jullie allen heel hartelijk bedanken voor de services en meer dan 100% inzet om deze storing te verhelpen.
   Juni 2021.

  • ​On the road met Davey

   'Via via kwamen we bij Pure Water terecht. De installatie liep soepel, systeem mooi weggewerkt en het belangrijkste;
   Onderweg altijd veilig water!
   Het systeem gaat lang mee. Onderweg hadden wij zand in de opslagtank en in het drinkwater na zuivering was daar helemaal niks van te zien. Top.'

  • On the road met Vera en Bert

   'We kunnen kort en krachtig zijn: "We zijn blij dat we met Pure Water onderweg de noodzakelijke voorziening "water" altijd veilig voorraad hebben.'

 • Referenties - Health
  • Marion van Brussel - Wezep

   In Wezep wordt u ontvangen door MARION VAN BRUSSEL.
   U bent in goede handen want Marion van Brussel is als therapeut al meer dan 20 jaar actief en docent voetreflexoloog vanaf 2005.
   In haar praktijk zal Marion aandachtig naar u luisteren en heeft zij een heleboel “gereedschappen” in haar gereedschapkistje zoals: Spiegeling & Coaching en Reiki 1,2 & Masterschap.
   Daarnaast zal zij wanneer het nodig is u adviseren over de te gebruiken voedingssupplementen van Pure Life waar zij al vanaf 1992 mee werkt in haar praktijk. 

   Reactie: Ik heb praktijk aan huis en gebruik het water zowel privé als in mijn praktijk. Ik ben al jaren klant en zeer tevreden over de waterzuiveringssystemen van Pure Water. Ook adviseer ik de systemen aan de mensen die mijn praktijk bezoeken.

  • Acupunctuurpraktijk Zuidhorn

   Binnen de Acupunctuurpraktijk Zuidhorn is Geertje Smits uw behandelaar.
   Op het reguliere vlak heeft zij de huisartsenopleiding gevolgd en is zij 23 jaar als verpleeghuisarts werkzaam geweest. Sinds oktober 2004 heeft zij een acupunctuurpraktijk. Deze is per mei 2008 naar de Waterlelie 4 te Zuidhorn verhuisd.
   Vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde, waarvoor ze de opleiding van de N.A.A.V., de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging gevolgd heeft, heeft zij zich ook verder ontwikkeld in de bio resonantie. Dit is een ontwikkeling op de grondslagen van de electro-acupunctuur. Als nieuwste behandelmogelijkheid gebruikt zij ook de fotonentherapie.
   Geertje Smits ziet de genoemde therapieën als een zeer waardevolle aanvulling op de mogelijkheden van de reguliere geneeskunde. Zij spreekt liever van complementaire dan van alternatieve geneeskunde. Juist bij chronische klachten waarbij men te horen krijgt “dat je er maar mee moet leren leven” zijn vaak onverwachte mogelijkheden.

   Reactie: Ik heb praktijk aan huis en gebruik het water zowel privé als in mijn praktijk. Ik ben al jaren klant en zeer tevreden over de waterzuiveringssystemen van Pure Water. Ook adviseer ik de systemen aan de mensen die mijn praktijk bezoeken.

  • Aquafit Bewegingscentrum in Harreveld

   Voel u goed: beweeg!
   Voldoende bewegen door te wandelen en fietsen is belangrijk voor een goede gezondheid. Maar lukt het om elke week twee keer de fiets te pakken? Wie genoeg en op de juiste manier beweegt of sport, heeft meer energie, voelt zich beter en is minder vatbaar voor stress en ziekten. AquaFit bewegingscentrum is specialist in het onder deskundige begeleiding verbeteren van uw conditie en fitheid. Ons bewegingscentrum beschikt over een fitnessruimte, een sportzaal, een zwemzaal en extra’s als een sauna. AquaFit: voor een goed lichaam en een beter leven!

   Reactie: Wij gebruiken naar volle tevreden het waterzuiveringssysteem van Pure Water en zijn al jaren klant. 

 • Referenties - Keuken/sanitair
  • Ardi Keukens in Sint Annaland

   Als Ardi team hebben wij als belangrijkste doel: uw droomkeuken en/of badkamer perfect volgens afspraak en zonder problemen verwezenlijken! Niet voor niets heeft Ardi Keukens & Sanitair in de regio een solide naam opgebouwd. Ardi Keukens & Sanitair gaat niet alleen voor tevreden, maar ook voor enthousiaste klanten!

   Reactie: Naast dat wij Ardi Keukens zelf gebruiker zijn van Pure Water, heeft ook menig personeelslid een systeem thuis. Ook hebben wij het dealerschap voor de verkoop van de Pure Water systemen. Wij zijn zeer tevreden.

 • Referenties - Werkvloer
  • ​Van Rijn Auto schadeherstel bedrijf - Elspeet

   Van Rijn Auto schadeherstel bedrijf is al vanaf 1985 uw betrouwbare allround auto schadeherstel bedrijf, gevestigd te Elspeet; welke zich gespecialiseerd heeft in schadeherstel techniek van o.a. personen auto's en bedrijfsauto's. Van Rijn's schadeherstel bedrijf werkt zowel voor particulieren alsmede bedrijven. Wij weten hoe vervelend een schade voor u kan zijn en zorgen ervoor dat uw schade snel weer hersteld wordt! De koffie staat klaar en helpen u graag verder met al uw vragen.

   Reactie: Zowel binnen ons schadebedrijf en op ons privéadres zijn wij al jaren naar volle tevredenheid klant van Pure Water! 

  • Autobedrijf K. de Pee - Krimpen a/d IJssel

   Eigenlijk heeft Autobedrijf K. de Pee voor iedere automobilist het nodige te bieden. Een overzicht van onze diensten:

   • Verkoop van alle merken nieuwe- en gebruikte auto's
   • Alle voorkomende reparaties
   • Onderhoud van alle merken en types personenwagens
   • Erkend APK-keuringsstation
   • Schadetaxaties en schadeherstel
   • SCM-gecertificeerd inbouwstation van antidiefstal systemen.
   • Geregistreerd servicepunt voor Rijgarant Autoverzekeringen
   • Wij kunnen uw financiering regelen
   • Wij verzorgen uw trouwauto met chauffeur

   Reactie: Zowel als autobedrijf en op diverse privéadressen zijn wij al jaren naar volle tevredenheid klant van Pure Water!