Restaurant Portfolio - Den Haag

'Restaurant Portfolio wordt een plek waar wij al onze ervaringen en visie tot uiting kunnen laten komen. Met ons jonge en gedreven team zetten wij een spannende gastronomische ervaring neer die zich continu ontwikkelt en vernieuwt, maar altijd trouw blijvend aan onze culinaire visie. Eten, drinken en service op zeer hoog niveau maar in een laagdrempelige en ontspannen sfeer. Bij Portfolio serveren we één vast menu, waarbij groenten en vis een hoofdrol zullen spelen en waar zoveel mogelijk met seizoensgebonden en biologische producten wordt gekookt. Qua wijnen zullen we veelal met natuurlijke en zuivere wijnen gaan werken, dit sluit heel goed aan bij de kookstijl van Kasper.'
Kasper Verlinden en Remco van Antwerpen vormen een sterk duo. Ze hebben beide meer dan 18 jaar horeca-ervaring waarvan 10 jaar bij dezelfde werkgevers.

Ook op het gebied van water willen zij alleen de beste kwaliteit schenken. Gezuiverd en gekoeld plat en bruisend tapwater. De beste kwaliteit die verkrijgbaar is.