Corona update Pure Water

Beste klant,

Aangezien er veel ontwikkelingen zijn omtrent het Coronavirus en we deze uiteraard op de voet volgen, willen wij u vanuit Pure Water graag informeren over hoe wij daarmee omgaan.

Ook bij Pure Water nemen wij de nodige maatregelen om te voorkomen dat wij een mogelijke besmettingsbron kunnen zijn voor onze klanten en vice versa.

Ons voordeel is dat wij een klein bedrijf zijn waar geen opeenhoping van mensen plaatsvindt. 
Op ons kantoor hebben wij ruime werkplekken en we zitten niet op elkaars lip. 
Wij zijn altijd op de hygiëne, maar gezien de huidige situatie, stellen wij op de dag extra schoonmaakrondes in. Ook het wassen van de handen van minimaal 20 seconden nemen we in acht. We houden elkaar goed in de gaten en werken extra aan het verhogen van de weerstand.

Voor onze buitendienstmedewerkers betekent het dat ook zij extra letten op de hygiëne. De bus wordt regelmatig schoongemaakt. 
Ze hebben allemaal hygiënische- doekjes en handcrème in de auto. Om eventuele besmetting uit te sluiten, zullen zij bij binnenkomst en vertrek niet de hand schudden. Ook vragen we naar elkaar toe gepaste afstand te houden. En uiteraard worden de handen regelmatig gewassen. De apparatuur waarmee gewerkt wordt, wordt na elk onderhoud ook schoongemaakt.   

Wij houden ook onze buitendienst goed in de gaten. Mocht éen van de buitendienstmedewerkers ziekteverschijnselen, zoals verkoudheid en/of koorts hebben dan zullen wij hen niet op pad sturen voor buitendienstactiviteiten. Ook voor hen geldt dat zij werken aan extra weerstand door het innemen van voedingssupplementen. 

Aan u willen wij vragen om bij ziekteverschijnselen ons op de hoogte te brengen en overleg te plegen met Fatima als zij u belt voor de planning. Zij is te bereiken op +31 (0)13-4550540 of +31 (0)6 14016216 en via info@purewater.nl.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Hebt u vragen en/of opmerkingen dan horen wij die graag.  

Met vriendelijke groeten,
Alle medewerkers van Pure Water BV