• Kwaliteit
 • Vertrouwen
 • Ontwikkelen
 • Samenwerken

Samenwerkingen

Pure Water werkt met gerenomeerde bedrijven samen. Wij kiezen altijd voor een langdurige samenwerking op basis van vertrouwen, samen ontwikkelen en kwaliteit. Dit zijn onze kernwaarden!

Als MKB bedrijf is het dan ook niet verwondelijk dat we deze kernwaarden ook vinden bij andere hardwerkende MKB bedrijven. Met passie je vak uitoefenen en afspraken nakomen vind je binnen deze bedrijven dan ook terug. 

Hieronder een opsomming van onze samenwerkingen met...

 • ADesigns4you
  Developer van ons privat CMS systeem en beheersplan "Legionellaveilig is een gezamenlijke verantwoordelijkheid" www.legionellaveilig.nl

   
 • All Pumps Holland - perfect in pompen
  Sinds 2000 levert All Pumps Holland B.V. producten en diensten op het gebied van pomptechniek voor professionele toepassingen in de aannemerij, grond, weg & waterbouw, industrie, milieutechniek en scheepvaart.

  Klantvriendelijke aanpak: At your service!
  Bij ons staat u als klant altijd centraal en wij helpen u graag om voor u de juiste pompoplossing te vinden. Met meer dan 80 mensjaren ervaring in pomptechniek binnen de organisatie durven we dan ook iedere uitdaging aan. We hebben een breed programma, veelal met eigen import van gerenommeerde leveranciers en we zoeken altijd naar oplossingen met de juiste kwaliteit voor een goede prijs.
   
 • Asto Shipyard - To be exact
  ASTO SHIPYARD, GELEGEN AAN DE BERGSCHE MAAS, IS EEN VOORUITSTREVEND BEDRIJF WAAR DE BRABANTSE GASTVRIJHEID NOG ALTIJD DE BOVENTOON VOERT.
  Persoonlijke aandacht voor de klant kenmerkt het bedrijfskarakter, evenals de precisie waarmee wordt gewerkt: kernwaarden van de organisatie - 'to be exact'.

  Op innovatieve wijze wordt er gewerkt aan nieuwbouw, afbouw, onderhoud en reparatie van binnenvaartschepen en scheepvaartgerelateerde projecten. Tot de loyale klantenkring behoren rederijen, overheidsdiensten en
  particulieren, in Nederland, België en daarbuiten.

  Het onderscheidend vermogen wordt gevormd door de veelzijdigheid van de organisatie; Asto Shipyard beschikt over een compleet machinepark, uitgebreide kadefaciliteiten en een ijzersterk team van specialisten voor iedere activiteit die het bedrijf in huis heeft - alles onder één dak. In combinatie met de toonaangevende ervaring in de poedersector vervult Asto Shipyard een unieke positie in de maritieme branche.
   
 • Aqualab Zuid B.V. 
  Onafhankelijk wateronderzoek Aqualab Zuid is een uniek laboratorium, omdat zij de visie uitdraagt dat wateronderzoek, vooral mensenwerk is. Goede en betrouwbare analyses komen tot stand door vakkennis van de medewerkers en automatisering wordt niet als leidend, maar als hulpmiddel gezien. Binnen de verschillende teams van analisten is er een zeer brede kennis aanwezig, waarbij Aqualab Zuid voorop staat in de ontwikkeling van verschillende wateronderzoeken.

  Het is niet voor niets dat Aqualab Zuid zich mag bogen op jarenlange samenwerking met verschillende toonaangevende waterleidingbedrijven, industriële relaties en relaties binnen de zorgsector.
   
 • Be Interactive webdesign & reclame
  We {heart} your products!
  BE-Interactive is een fullservice reclame- en internetbureau in hartje Tilburg. Al meer dan 10 jaar werken we hard aan de merken en product-presentaties van onze klanten. Dit doen we met een jong, creatief en professioneel team dat verder denkt dan de opdracht.
   
 • Buurs Verwarming- en scheepstechniek
  Wij staan voor persoonlijke service & professioneel advies! 


   
 • Comfortsaver 
  Bewust omgaan met water en energie is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Het kan u tientallen euro’s per jaar opleveren. Gelukkig zijn we ons bewuster geworden van ons waterverbruik. Het waterverbruik is de afgelopen jaren flink verminderd. In de jaren 70 verbruikten we gemiddeld 180 liter per persoon per dag. Vandaag de dag is dit gemiddelde afgenomen naar 119 liter per persoon per dag. Het meeste water verbruiken we tegenwoordig aan onze dagelijkse douchebeurt. Gemiddeld verbruiken we 51,17 liter water per douchebeurt. Een gemiddeld gezin van vier personen verbruikt al snel 70.000 liter water per jaar. Naast water wordt er ook energie verbruikt om het water te verwarmen. Een gezin besteedt gemiddeld € 328,- per jaar aan water en energie onder de douche.

  Bewust met water en energie omgaan, besparen daarop was nog nooit zo makkelijk. De comfortsaver maakt het mogelijk. Is dé specialist als het gaat om innoveren en fabriceren van duurzame warmwateroplossingen voor consumenten, profit en non-profit organisaties.
   
 • DVC watergroup
  De beste kwaliteit merken, al meer dan 25 jaar ervaring, goede service en garantie.

   
 • Hydrotense Europe
  Duurzaam en verantwoord.
  Sinds 1997 houden wij ons bezig met alle vormen van waterbehandeling voor zowel de consumenten- als de industriële markt. Denk hierbij aan drinkwaterzuivering, ontijzering, ontkalking en het reinigen van grondwater en regenwater.
   
 • Ingenieursbureau van Borselen B.V.
  Van Borselen is een sinds 1922 bestaande handelsonderneming gespecialiseerd in vloeistoffiltratie en separatie.
  Door het leveren van maatwerk, levering vanuit voorraad en topkwaliteit producten hebben wij een uitstekende naam opgebouwd. Overal waar kleine en grote hoeveelheden vloeistoffen worden gefiltreerd vindt u Van Borselen filters.
  Wij zijn zeer goed thuis in bijvoorbeeld de farmacie, chemie, voedingsmiddelen & drank, coating, waterbehandeling en tal van aanverwante sectoren en zijn u graag van dienst.
   
 • Probin Kaatsheuvel
  Proffesionals voor bouw & industie.