Klanten van Pure Water

en

Contacten waarmee Pure Water samenwerkt 

Referenties "Kantoor"

BE-Interactive BV in Tilburg

BE-Interactive is een klein reclamebureau met grote ambities! Al 10 jaar werken zij hard aan de merken en product-presentaties van hun klanten. Dit doen zij zowel in printmedia als op het internet.

In reclame activiteiten zijn ze ervaren, geïnspireerd en volledig. Van een uitgebreid campagne-advies, naar het design van uw huisstijl en reclame materiaal, tot de afwerking bij de drukkerij. Zij zijn altijd één aanspreekpunt en dat is wel zo gemakkelijk.

Bij het bedenken en ontwerpen van uw website gebruiken ze de ervaring van de meer dan 150 gebouwde websites en vele jaren kennis en praktijkervaring. Met een eigen hosting-service bieden zij hun klanten tevens een volledig internet-pakket met domeinnaam en email. Naast de nodige ervaring in het ontwikkelen van eenvoudige tot complexe webapplicaties, zijn de ontwerpen om te smullen!

Be-Interactive heeft onze mooie website ontworpen!

Reactie:
Wij zijn al jaren naar volle tevredenheid klant van Pure Water.

Visser & Visser Accountants belastingadviseurs

Visser & Visser maakt op al haar vestigingen gebruik van het Pure Water Hot & Cold waterzuiveringssysteem. Water heeft als voorname bijwerking dat het verfrist. En dat is een eigenschap die de medewerkers van Visser & Visser goed kunnen gebruiken. Wij kijken met een frisse blik naar de cijfers van ondernemers en geven hen advies over wat ze anders en beter kunnen doen.

Visser & Visser staat ondernemers terzijde op het gebied van accountancy, audit, belastingadvies, salaris & advies, pensioenen en interimdienstverlening en werkt met ruim 200 medewerkers vanuit 7 vestigingen in Apeldoorn, Barendrecht, Barneveld, Dordrecht, Gouda, Middelharnis en Oud-Beijerland.

Reactie:
Zowel op de diverse kantoren en privé adressen zijn wij al jaren naar volle tevredenheid klant van Pure Water!

Tevreden over Pure Water op het werk?

Vertel het ons en we plaatsen het met uw bedrijfsgegevens en een link naar de bedrijfspagina op onze site.

Om u te bedanken hebben we dan een leuke attentie voor u.