Klanten van Pure Water

en

Contacten waarmee Pure Water samenwerkt 

Referenties "Horeca"

Restaurant Portfolio - Den Haag

"Restaurant Portfolio wordt een plek waar wij al onze ervaringen en visie tot uiting kunnen laten komen. Met ons jonge en gedreven team zetten wij een spannende gastronomische ervaring neer die zich continu ontwikkelt en vernieuwt, maar altijd trouw blijvend aan onze culinaire visie. Eten, drinken en service op zeer hoog niveau maar in een laagdrempelige en ontspannen sfeer. Bij Portfolio serveren we één vast menu, waarbij groenten en vis een hoofdrol zullen spelen en waar zoveel mogelijk met seizoensgebonden en biologische producten wordt gekookt. Qua wijnen zullen we veelal met natuurlijke en zuivere wijnen gaan werken, dit sluit heel goed aan bij de kookstijl van Kasper."

Kasper Verlinden en Remco van Antwerpen vormen een sterk duo. Ze hebben beide meer dan 18 jaar horeca-ervaring waarvan 10 jaar bij dezelfde werkgevers.

Ook op het gebied van water willen zij alleen de beste kwaliteit schenken. Gezuiverd en gekoeld plat en bruisend tapwater. De beste kwaliteit die verkrijgbaar is. 

Kasteel de Berckt - Baarlo

Wat is er mooier dan met een grote groep het hele landgoed te gebruiken. Schep uw eigen wereld bij Kasteel de Berckt. Kasteel met landgoed in Noord-Limburg. Uitermate geschikt voor grote groepen en evenementen.

Bij Kasteel de Berckt wordt nu gekoeld plat en bruisend gefilterd water geschonken. Op vier plaatsen binnen het complex wordt er vanuit een tapzuil op de bar getapt. Ook is de koffiecorner uitgerust met gefilterd en gemineraliseerd water. 

Banenbranderij - Woerden

"Bij de Banenbranderij verdiepen wij ons in mensen, werkend of nog niet en leggen verbanden door een open ruimte te creëren waar gewerkt wordt aan werk. Uitzenden, flexwerken in de werkplaats en een goede kop koffie. Een combinatie onder een dak wat resulteert in de perfecte blend".

Ze kiezen in hun 'koffiehoek' voor de beste ingrediënten. Daarom hebben ze ook voor de meest zuivere vorm van water gekozen; een waterzuiveringssysteem van Pure Water®. En dat proef je! Het water wordt gekoeld plat en bruisend geschonken.

Zuiver water versterkt de smaakpapillen en zorgt ook voor een beter concentratie- en uithoudingsvermogen. Een pluspunt binnen een zakelijke omgeving!

Bistro T-bone in Enter

Culinair genieten op z'n Twents!  Alleen het beste is goed genoeg voor onze gasten.

Wij hopen u in Enter te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. We zijn altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Bistro T-bone was de eerste gelegenheid die het beste en zuiverste water voor hun gasten schenkt! Dat gebeurd met een waterzuiverings-tapinstallatie van Pure Water®.

Cafe-atelier Lucas in Utrecht

Genieten van een bijzondere kop thee of koffie...
Café-atelier Lucas is nieuw in Utrecht! Naast goede koffie hebben ze ook verschillende soorten pure thee. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren, gebruiken ze voor het basisingrediënt water, de meest zuivere vorm; een waterzuiveringssysteem van Pure Water. En dat proef je!

Zuiver water versterkt de smaakpapillen, waardoor geserveerde dranken nog beter smaken. Ook serveren zij de koffie en thee op de juiste temperatuur.

Sharp Sharp in Rotterdam

Ze maken en verkopen glutenvrije taartjes of koekjes zonder geraffineerde suikers, gluten of zuivelproducten. De producten zijn geheel plantaardig en van biologische ingrediënten. Water is een basisingrediënt dat essentieel is voor de smaak van de treats (taartjes). Daarin hebben ze gekozen voor de meest zuivere vorm; een waterzuiveringssysteem van Pure Water. En dat proef je! 
In hun shop schenken ze naast een heerlijk glas water ook de koffie en thee op basis van gezuiverd water. Zuiver water versterkt de smaakpapillen, waardoor geserveerde dranken nog beter smaken. 

De Swarte Ruijter in Holten

Op één van de mooiste plekjes van de Sallandse Heuvelrug ligt ons restaurant/hotel De Swarte Ruijter. We hebben maar één ambitie: het onze gasten optimaal naar de zin te maken!
Binnen kunt u eten in het sfeervolle restaurant, bij mooi weer is het puur genieten op het schitterend gelegen terras. De kwaliteit is gegarandeerd top: ons restaurant is bekroond met een Michelin-ster. Voeg daar de attente bediening bij en u heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijk diner of perfect verzorgde lunch.

De Swarte Ruijter schenkt het beste en zuiverste water voor hun gasten! Dat gebeurd met een waterzuiverings-tapinstallatie van Pure Water®. Ook de ijsblokjes machine is hierop aangesloten. 

Hampshire Hotel 't Hof van Gelre Lochem

DRIE GENERATIES HOF VAN GELRE!
Pension Aurora; in 1942 verrijst op deze plek dit pension. Na de Tweede Wereldoorlog wordt het verkocht aan de uit Oostenrijk afkomstige Paul Finster. Dat Paul Finster jr. eind jaren zestig het hotel van zijn vader zou overnemen, stond eigenlijk al lang vast. Samen met zijn vrouw Mieke runt hij later het bedrijf. In de jaren zeventig hadden zij de tijd mee, het toerisme kwam echt op gang. Mensen gingen op vakantie in eigen land en kwamen echt een week of langer in het hotel logeren.
De huidige eigenaar Rob Finster runt vanaf 1999 Hotel 't Hof van Gelre en is de derde generatie.
Sinds 2011 is Arne Heitmeijer tot de directie toegetreden.

't Hof van Gelre schenkt het beste en zuiverste water voor hun gasten, zowel in het restaurant als in de zalen voor bijeenkomsten! Dat gebeurd met een waterzuiverings-tapinstallatie van Pure Water®. 

Tevreden over Pure Water binnen de Horeca?

Vertel het ons en we plaatsen het met uw bedrijfsgegevens en een link naar de bedrijfspagina op onze site.

Om u te bedanken hebben we dan een leuke attentie voor u.