Klanten van Pure Water

en

Contacten waarmee Pure Water samenwerkt 

Referenties "Health"

Coronel Sport in Huizen

Bewegen is plezier beleven.
Regelmatig bewegen is gezond. Dat weten we allemaal. Uw redenen om regelmatig te bewegen kunnen verschillend zijn. Wilt u uw gewicht beheersen? Zoekt u een actieve manier van ontspanning? Wij ondersteunen u graag om plezier te beleven aan het bewegen.

Reactie:
Wij zijn al jaren naar volle tevredenheid klant van Pure Water en de Hot & Cold RO Waterzuiveringssystemen worden door onze sporters elke dag veelvuldig gebruikt!

Aquafit Bewegingscentrum in Harreveld

Voel u goed: beweeg!

Voldoende bewegen door te wandelen en fietsen is belangrijk voor een goede gezondheid. Maar lukt het om elke week twee keer de fiets te pakken? Wie genoeg en op de juiste manier beweegt of sport, heeft meer energie, voelt zich beter en is minder vatbaar voor stress en ziekten. AquaFit bewegingscentrum is specialist in het onder deskundige begeleiding verbeteren van uw conditie en fitheid. Ons bewegingscentrum beschikt over een fitnessruimte, een sportzaal, een zwemzaal en extra’s als een sauna. AquaFit: voor een goed lichaam en een beter leven!

Reactie:
Wij gebruiken naar volle tevreden het waterzuiveringssysteem van Pure Water en zijn al jaren klant. 

Acupunctuurpraktijk Zuidhorn

Binnen de Acupunctuurpraktijk Zuidhorn is Geertje Smits uw behandelaar.
Op het reguliere vlak heeft zij de huisartsenopleiding gevolgd en is zij 23 jaar als verpleeghuisarts werkzaam geweest.

Sinds oktober 2004 heeft zij een acupunctuurpraktijk. Deze is per mei 2008 naar de Waterlelie 4 te Zuidhorn verhuisd.

Vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde, waarvoor ze de opleiding van de N.A.A.V., de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging gevolgd heeft, heeft zij zich ook verder ontwikkeld in de bioresonantie. Dit is een ontwikkeling op de grondslagen van de electro-acupunctuur. Als nieuwste behandelmogelijkheid gebruikt zij ook de fotonentherapie.

Geertje Smits ziet de genoemde therapieën als een zeer waardevolle aanvulling op de mogelijkheden van de reguliere geneeskunde. Zij spreekt liever van complementaire dan van alternatieve geneeskunde. Juist bij chronische klachten waarbij men te horen krijgt “dat je er maar mee moet leren leven” zijn vaak onverwachte mogelijkheden.

Reactie:
Ik heb praktijk aan huis en gebruik het water zowel privé als in mijn praktijk. Ik ben al jaren klant en zeer tevreden over de waterzuiveringssystemen van Pure Water. Ook adviseer ik de systemen aan de mensen die mijn praktijk bezoeken.

Natuurlijk Beter leven in Eindhoven

 Natuurlijk beter leven? Dit klinkt eenvoudig, maar is het niet.

Je hoort constant tegenstrijdige berichten over wat nu gezond is voor ons mensen en wat niet.
 
Natuurlijk is geen enkel advies hetzelfde, wij mensen zijn ook verschillend en hebben andere behoeften, afhankelijk van leeftijd, klachten en levensstijl.
 
Ons Natuurgeneeskundig centrum “ Natuurlijk Beter Leven” is een samenwerkingsverband van professionals waarbij verschillende therapeuten, vanuit verschillende disciplines, proberen om uw gezondheid op een natuurlijke manier te verbeteren en uw klachten te verhelpen.
 
Door deze verschillende disciplines in 1 centrum samen te brengen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende klachten en behoeften die u op gezondheidsvlak heeft.
 
Onze therapeuten nemen de tijd voor u, luisteren naar uw verhaal en proberen zo de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. In onze gezamenlijke praktijk voor complementaire geneeskunde kunt u terecht voor diverse behandelingen zoals:
 • Orthomoleculaire geneeskunde
 • Bio-identieke hormoontherapie
 • Pro-aging therapie
 • Niet-toxische tumor therapie
 • Obesitas therapie (zwaarlijvigheid)
 • Diabetes type 2 begeleiding
 • Voedingstherapie bij psychische stoornissen (ADHD, ADD, PDD NOS, Depressies)
 • Allergieën (voeding, lucht en hooikoorts) therapie
 • Ideaal lichaamsgewicht begeleiding (via doorverwijzing)
 • Leefstijl/ dieet en topsport begeleiding (via doorverwijzing)
 • Dorn therapie en Breuz Massage
 • Back Balance

Reactie:
Zowel zakelijk als prive gebruik ik al jaren het zuivere water van Pure Water. Vanuit gezondheidstechnisch oogpunt de basis voor een gezond(er) leven. 

Aventurijn in Zwolle

Bij AVENTURIJN wordt u ontvangen door Natuurgeneeskundig Therapeut en Docent MARION VAN BRUSSEL.
U bent in goede handen want Marion van Brussel is als therapeut al meer dan 20 jaar actief en docent voetreflexoloog vanaf 2005.
Een van haar motto’s in de praktijk en op cursussen is dat water het goedkoopste medicijn voor je gezondheid en voor genezing is. Aventurijn weet als geen ander hoe moeilijk iedereen het vindt om voldoende water te drinken. Pure Water is zo zuiver dat uw lichaam 98% hiervan direct kan gebruiken. In het meeste water zitten nog diverse stoffen die het lichaam extra belasten waardoor vaak maar 40% of 50% van het water direct gebruikt kan worden.
(Zij test altijd hoeveel verschil er zit tussen uw leidingwater en pure water.)

In haar praktijk zal Marion aandachtig naar u luisteren en heeft zij een heleboel “gereedschappen” in haar gereedschapkistje zoals: Voetreflexologie, Reiki, Chinese Reflexologie, Manuele Lymfedrainage, Triggerpoint, Kinesiologie, Psychotherapie en de MIR-Methode.
Daarnaast zal zij wanneer het nodig is u adviseren over de te gebruiken voedingssupplementen van Pure Life waar zij al vanaf 1992 mee werkt in haar praktijk. Op haar website www.aventurijn.net kunt u de 5 meest gebruikte middelen in haar praktijk vinden.

Reactie: 
Ik heb praktijk aan huis en gebruik het water zowel privé als in mijn praktijk. Ik ben al jaren klant en zeer tevreden over de waterzuiveringssystemen van Pure Water. Ook adviseer ik de systemen aan de mensen die mijn praktijk bezoeken.

Tevreden over Pure Water binnen uw praktijk, healthcentra of sportschool?

Vertel het ons en we plaatsen het met uw bedrijfsgegevens en een link naar de bedrijfspagina op onze site.

Om u te bedanken hebben we dan een leuke attentie voor u.